Betonlook gietvloer

Met een betonlook gietvloer brengt u een bijzondere sfeer aan in uw woning, winkel of bedrijf. De gedachten dat een betonlook een industriële robuuste look zou geven aan uw ruimte is geen verkeerde gedachte. Doordat de betonlook in oneindig veel kleuren combinaties te verkrijgen is kunnen er verschillende sferen gecreëerd worden. Tijdens het aanbrengen van de gietvloer wordt het patroon vastgesteld. U als klant kan tijdens het aanbrengen bepalen wat de look wordt van uw vloer. Dit is dan ook de reden dat geen één betonlook gietvloer hetzelfde is, u heeft altijd een unieke vloer. 

 Betonlook gietvloeren voor particulier en bedrijf

Een betonlook gietvloer is uiterst geschikt voor bedrijven maar zeker ook voor uw woning. Door de industriële uitstraling is de perceptie dat het in een woning niet toepasbaar zou zijn. Maar er is duidelijke trend te zien in de particuliere markt. Juist in een strak en modern interieur is een gietvloer de perfecte toevoeging. Door zijn comfort en gemak is een gietvloer uiterst geschikt als alternatief voor de traditionele tegels, vloerbedekking of laminaat. De betonlook gietvloer is naadloos aan te brengen waardoor u eenheid creëert. De betonlook gietvloer kan ook prima op een vloer met vloerverwarming voor extra comfort.

Betonlook in winkel

Strakke betonlook gietvloer

Betonlook kleuren

Bent u opzoek naar een betonlook gietvloer en voor wat inspiratie hebben wij wat voorbeelden voor u. Natuurlijk kunt u ook een eigen mix maken met 2 verschillende NCS, RAL of Sikkens Kleur. Bekijk hier onze kleuren.

Betonlook gietvloer inspiratie

Waarom kiezen voor een gietvloer betonlook

Een betonlook gietvloer is niet alleen mooi en duurzaam maar heeft nog meer voordelen. Zo is de vloer erg gemakkelijk om schoon te houden, Stofzuigen en dweilen is vaak al afdoende. Bekijk onze onderhoud pagina voor meer informatie. We zetten alle voordelen even op een rij. 

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Ruime kleurkeuze
  • Comfort
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluiddempend

Prijzen betonlook gietvloer

Bij het aanbrengen van een  vloeroppervlakte van ongeveer 50 m2 kost een top kwaliteit PU-UV betonlook gietvloer € 75.00 per m2  inclusief materiaal en het aanbrengen. Er zijn ook goedkopere opties die wij graag met u bespreken.

Wij kunnen u helpen met onze adviezen om de vloer te maken die u echt wil hebben. Klik hier voor meer informatie.

Informatie


Image
Image
Image