Coatingvloeren

Het aanbrengen van coatingvloeren in uw huis, showroom, winkel of bedrijfshal is een geweldige manier om uw vloeren niet alleen mooier te maken, maar ook te beschermen. Een vloercoating beschermt u vloer tegen scheuren, afbrokkelen en vlekken, waardoor uw vloer jarenlang mooi en schoon zal blijven.

Met coatingvloeren van Hoederkunststofvloeren kunt u de vloeren van uw huis of bedrijf mooier maken, versterken en beschermen.  Tevens is een coatingvloer een mooie moderne en onderhoudsvriendelijke vloer met de volgende voordelen.

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting
  • Naadloos aan te brengen
  • Leverbaar in alle RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren
  • Naar uw wens aan te brengen

Een vloercoating is prima aan te brengen op ondergronden zoals anhydriet, beton en cement. Hierdoor is er ook een vlakke en naadloze afwerking mogelijk zoals bij een gietvloer.

De gedachte van velen is dat het aanbrengen van een coatingvloer een eenvoudig doe-het-zelf-project is, maar dit is een misvatting. Veel betonnen vloercoating producten die bij de betere doe het zelf zaken verkrijgbaar zijn is meer een soort verf, wat in korte tijd leidt tot schilferen of afbladderen. Een goede voorbereiding is van cruciaal belang voor een succesvolle toepassing van vloercoating. Betonnen vloeren moeten grondig worden gereinigd en voorbereid om een ​​gladde, vlakke afwerking te garanderen die jarenlang meegaat.

Verkrijgbare kleuren

Een coatingvloer is verkrijgbaar in bijna alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Hierdoor kunt u de vloer realiseren die u in gedachte heeft. Ook kunnen we vlokken toepassen in de coating de vlokkenvloer.

Onderhoud van uw coatingvloer

Het voordeel van een coatingvloer is dat het onderhoudsvriendelijk is. Door de gesloten structuur trekt er geen vuil of vocht in de vloer. Dweilen  is dan ook genoeg om de vloer schoon te houden. Heeft u grotere oppervlakten kunt u ook gebruik maken van een boenmachine. Voor meer informatie over onderhoud klik hier.

Opties en wensen

Een coatingvloer is een vloer die vele mogelijkheden bied. Zo kan de vloer antislip gemaakt worden en waterhoudend. Ook is er een optie tot het maken van een damp open vloer. Wij kunnen dit realiseren door een water gedragen coating GW van onze leverancier Quartzline te gebruiken. Verder kunt u de vloer naar wens laten maken door verschillende kleuren te gebruiken ( geen beton look ). U moet er wel rekening mee houden dat u de structuur van de vloer zichtbaar blijft aangezien de coating dikte maar 1mm bedraagt. 

Vlokkenvloer

Een vlokkenvloer, ook wel flakes of chipsvloer genoemd is een epoxyvloer waar kleurvlokken worden ingestrooid waar daarna een blanke laklaag word aangebracht. De vlokken zijn te verkrijgen in vele kleuren waardoor u de vloer helemaal naar eigen hand kan zetten, bijvoorbeeld uw bedrijfskleuren.

Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak

Als u de afmetingen kent van het oppervlak dat u wilt coaten, kunnen we u een snelle, vrijblijvende prijsopgave per telefoon afgeven! Ook kunnen wij een afspraak maken om bij u langs te komen.  Zodat we uw situatie kunnen bekijken en uw wensen te bespreken. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze Showroom. Onder het genot van een bakje koffie kunt u inspiratie opdoen en zijn wij er om al uw vragen te beantwoorden.

Waarom kiezen voor Hoederkunststofvloeren?

Uw vloeren zijn onze zorg. Wij zijn nauw betrokken bij elk project, van de eerste verkoop tot de oplevering, we zijn er voor u bij elke stap. We geloven dat onze kwaliteit vloeren zichzelf verkopen. Het verhaal van Hoederkunststofvloeren  is eenvoudig. We zijn een team van applicateurs die een passie hebben voor kunststofvloeren. Wij zetten ons 100% in om voor u een top vloer te maken. Wij denken dat u dat zult zien in ons werk. Sterker nog, we garanderen het.

Prijzen coatingvloeren

Bij het aanbrengen van een  vloeroppervlakte van ongeveer 50 m2 kost een top kwaliteit coatingvloer   € 19.50 per m2  inclusief materiaal en het aanbrengen. Er zijn ook goedkopere opties die wij graag met u bespreken.

Wij kunnen u helpen met onze adviezen om de vloer te maken die u echt wil hebben. Klik hier voor meer informatie.

Inspiratie


Image
Betonlook kleuren
Image

Informatie


Image
Kleuren coatingvloer
Image