Steentapijt siergrindvloer

Voor het aanbrengen van een steentapijt siergrindvloer op professionele wijze en natuurlijk betaalbaar moet u bij Hoeder kunststofvloeren zijn. Hoeder steentapijt siergrindvloeren worden gemaakt van topkwaliteit epoxy vermengd met riviergrind. En door meer dan 30 jaar ervaring in de vloeren garanderen wij altijd een topvloer. De voordelen van een steentapijt zijn de slijtvastheid, duurzaamheid, naadloos en heeft een warme uitstraling.

Een steentapijt siergrindvloer kan aangebracht worden in vele creatieve vormen en kleuren.

Siergrind steentapijt patronen      
Voor uw woning, winkel of bedrijf

Doordat een steentapijt siergrindvloer naadloos aan te brengen kunt u de vloer doortrekken over een hele verdieping waardoor er een mooi egaal geheel ontstaat. De dikte van de vloer is slechts enkele millimeters hierdoor uiterst geschikt voor renovatie.

Voordelen

  • Het kleuren pallet is enorm er is voor ieder wat wils.
  • Geschikt voor elke ruimte.
  • Ook toepasbaar op trappen.
  • De vloer is na 1 dag al beloopbaar.
  • Neemt de temperatuur van zijn omgeving aan.
  • Geschikt in combinatie met vloerverwarming.
  • Betaalbaar, bekijk hier onze prijzen.

Plaatsen van steentapijt

Om het beste eindresultaat te krijgen is het van groot belang dat de ondergrond perfect is. Wij zullen tijdens ons bezoek bekijken of het nodig is om reparaties uit te voeren of te egaliseren. We beginnen het werk met het aanbrengen van een primer om een goede hechting te verkrijgen. De steentapijt siergrindvloer wordt hierna aangebracht, beloopbaar na 24uur en belastbaar na 48 uur.Er is ook een mogelijkheid om de vloer te sealen hierdoor verliest de vloer wel zijn open structuur. De vloer met een open structuur is het best geschikt voor mensen met luchtweg problemen. Wij adviseren dan ook om de seal toe te passen in vochtige ruimtes zoals badkamer en keuken.

Volg ons ook op Youtube

Waar kan de vloer toegepast worden?

Een tapijtvloer kan op bijna iedere ondervloer worden toegepast. Op zand-cementvloeren, tegelvloeren en de meeste verharde minerale ondervloeren. Zelfs houten vloeren, dan dienen de vloeren wel voorzien te zijn van watervast verlijmd multiplex.

Steentapijt kan zelfs worden aangebracht op uw trap. Dit vergt wel wat meer aandacht en de kosten hangen af van wat u wilt. Graag adviseren wij u wat het best bij uw situatie past. Maar een afspraak of neem direct contact met ons op.

Steentapijt buiten

Een steentapijt siergrindvloer is buiten aan te passen op balkons, terrassen en zelfs als stoep voor de deur. Het is wel van belang dat er een vaste ondergrond aanwezig is met als voorkeur een betonnen ondergrond. De buitenvloer wordt aangebracht een met speciale PU-bindmiddel. Door dit bindmiddel te gebruiken is deze vloer beter bestand tegen temperatuurwisselingen en UV-straling.
De siergrindvloer wordt buiten nooit geseald de reden hiervoor is dat na een regenbui het water makkelijk kan weg lopen en de vloer sneller droog is.

Siergrindvloer buiten

 Onderhoud

Steentapijt reinigen is makkelijk in onderhoud. Wekelijks stofzuigen is afdoende voor het dagelijks gebruik van de vloer. Voor wat extra onderhoud is het raadzaam om 2 maal per jaar de vloer te schrobben en een waterstofzuiger de vloer te reinigen. Is de vloer geseald is kan er naast het wekelijkse stofzuigen ook gedweild worden.
Voor extra informatie en tips & tricks kunt u een kijkje nemen op onze onderhoud pagina.

Ook toepasbaar op trappen

Hoederkunststofvloeren heeft diverse oplossingen voor de gehele trap. Zijkanten en stootborden kunnen ook voorzien worden van steentapijt. Door onze methoden bent u verzekerd van een  langdurige, duurzame en betaalbare oplossing.

Siergrind op trap

Prijzen siergrindvloeren

Bij het aanbrengen van een  vloeroppervlakte van ongeveer 40 m2 kost een top kwaliteit siergrindvloer € 39.50 per m2 (open structuur) en €. 12,50 per m2 voor het aanbrengen van seal inclusief materiaal en het aanbrengen.

Inspiratie


Image
Betonlook kleuren

Informatie


Image
Kleuren siergrindvloer en tapijtsteen
Contact pagina hoederkunststofvloeren